Dr. Ferdi Koçal İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://drferdikocalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Tepeköy Mahallesi Muradiye Caddesi No 2 İzmit/KOCAELİ
VİZYON : VİZYONUMUZ: Hayatını bütünüyle başarılı, huzurlu, ve sağ- lıklı bireyler olarak sürdürebilecek kapasiteye sahip kültürlü, bilgili, donanımlı, dinamik, insanlar yetiştirmek için ilk temeli atan bir öğre- tim kurumu olmak istiyoruz.
MİSYON : MİSYONUMUZ: Bizler! Kendini sürekli geliştiren ve yenileyen akılcı, teknolojiyi her alanda kullanabilen,çağdaş, tarihi kimliğini bilen ve geleceğe hazırlanırken bu kimlikten ödün vermeyen kişilikte, Atatürk ilke ve inkılaplarını anlayan, uygulayan, bayrağını, toprağını seven sürekli fende, ilimde başarıyı hedefleyen ve bu amacı kendine görev bilen bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2015-2016 İstiklal Marşı´nı Okuma Yarışması´nda İzmit 3´üncülüğü

Öğretim Şekli :İkili eğitim
Saatler : Sabah: 07:45 - 12:35 Öğle: 12:50 - 17:40
Isınma : Doğalgazlı kalorifer
Servis :
Ulaşım : Çarşıdan 82 numaralı halk otobüsleri ile, İzmit Otogarından ise 23-24 numaralı halk otobüsleri ile okulumuza gelebilirsiniz. Yeşilova´da Kemer Camii´nde indiğinizde 50 m. mesafede.
Yerleşim Yeri : İzmit´e bağlı Yeşilova Mahallesi´nin bitişiğinde Tepeköy Mahallesi´nde bulunmaktayız.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il ve ilçe Merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :